Haber

Malatya Ptt Kargo Telefon Numarası

Malatya ptt kargo telefon numarası detayları. Malatya kargo dağıtım merkezi iletişim telefon numarası hakkında merak edenleri açıklıyoruz.

Malatya ptt kargo telefon numarası nedir? Malatya Ptt kargo dtm telefon numarası ve iletişim bilgileri.

Malatya Ptt kargo telefon numarası, Malatya’da yaşayıp Ptt kargo ile kargo alacak olanların en çok merak ettiği ve kullandığı şeylerden biridir. Bütün kargo firmalarında olduğu gibi Ptt kargo’da bir dağıtım merkezinde hizmet vermektedir. Tek fark olarak özel kargo firmalarının birden fazla şubesi var, Ptt kargo ise genelde tek bir merkez üzerinden hizmet veriyor.

Ptt Kargo Malatya şubesinden size gelecek olan kargonun nerede olduğunu öğrenmek veya göndereceğiniz kargo ile ilgili fiyat bilgisi ve teslimat süresi gibi bilgileri almak için aşağıda bulunan Malatya kargo şubesine ait telefon numarasını arayabilirsiniz.

Malatya Ptt Kargo Numarası

Ulaştığımız sonuçlara göre güncel Malatya Ptt kargo numarası 444 1 788 telefon numarasıdır. Bu numarayı arayarak kargonuzun durumu ve diğer kargo işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ptt Kargo Malatya şubesi çalışma saatleri

Bütün ptt kargo şubelerinde olduğu gibi hafta içi 08:30 ile aksam 18:00 saatleri arasında çalışmaktadır. Peki Ptt Kargo Malatya şubesi cumartesi günleri kaça kadar açık. Bu şube için mesai saatleri cumartesi günleri 08:30 ile 14:00 saatleridir.

Malatya Ptt Dtm Telefon Numarası İletişim

Kargonuzun durumu, dağıtıma çıkıp çıkmadığını sorgulamak, kargo ücretleri hakkında bilgi edinmek için bulunduğunuz ilin Ptt kargo şubesini aramanız gerekir. Ptt kargo genelde diğer özel kargo firmaları gibi birden fazla şube yerine, ilin nüfusuna ve büyüklüğüne göre birkaç tane şubeden oluşmaktadır.

Yukarıda yer alan iletişim numarası ile Ptt kargo’yu arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu